اِگ ناگ لاته یک نوشیدنی خوشمزه امریکایی، بر پایه قهوه، شکر و تخممرغ است. برای طعم دار کردن و همچنین تزیین آن از جوز هندی و خامه زده شده استفاده میشود.برای تهیه انواع قهوه با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سایت اوسکافه مراجعه نمائید.
در صورت تمایل، می توانید به بخش مقالات مراجعه کرده و با طرز تهیه نوشیدنی های دیگر آشنا شوید.
مواد لازم:
۱ فنجان قهوه تازه و داغ
۲/۳ فنجان تخم مرغ
خامه ۱/۴ فنجان
۱/۸ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
جوز هندی به مقدار لازم
شکر (اختیاری)
خامه ی زده شده
روش تهیه:
یک قابلمه کوچک را روی اجاق گاز با حرارت کم تا متوسط قرار دهید، سپس تخم مرغ، شکر، دارچین و جوز هندی را داخل ظرف ریخته و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا حسابی مخلوط شوند. مرتباً هم بزنید تا مخلوط نسوزد، خواهید دید که مخلوط کمی کف می کند.
در این فاصله، یک فنجان قهوه داغ برای خود درست کنید.
وقتی مخلوط تخم مرغ کاملاً گرم شد، آن را به قهوه اضافه کنید.
برای خوشمزه تر شدن آن، مقداری خامه زده شده را به همراه مقداری جوز هندی به آن اضافه کنید.
(بسته به میزان دلخواه خود می توانید شکر اضافه کنید (یا اضافه نکنید). تخم مرغ به خودی خود شیرین است، بنابراین ممکن است نیازی به شکر اضافی نداشته باشید)
برگرفته شده از وبسایت: asweetpeachef
هر چیزی که درباره قهوه ترک باید بدانید
خامه ,هندی ,جوز ,فنجان ,مخلوط ,تخم ,جوز هندی ,تخم مرغ ,زده شده ,اضافه کنید ,می توانید
درباره این سایت